Top

Најчести причини поради кои мажите прекинуваат комуникација

Понекогаш мажите престануваат да се јавуваат затоа што вие сте го предизвикале со некоја од вашите постапки. Но, во поголем број случаи тие престанат да се јавуваат поради некоја причина што немаат никаква врска со вас.

Тие се незрели
Созреаниот маж ќе и каже на жената искрено дека не е заинтересиран, а незрелиот ќе престане да ја бара. За среќа, зрелоста на мажот не говори ништо за вас како жена и не треба да ја барате вината во вас.

Тие се себични
Достоен крај на врската бара малку несебичност, а на некои мажи им е многу тешко да се жртвуваат, за да го направат тоа на вистински џентлменски начин, така што им е полесно за нив едноставно да исчезнат.

Се плашат
Најлесно е да се исчезнат, а мажите кои ја завршуваат врската на овој начин не се храбри, туку се многу исплашени. Тие немаат храброст да се справат со раскинувањето, па затоа едноставно кукавички се повлекуваат.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>