Top
sreken-par

Како се однесуваат зрелите мажи?

02Многу од врските завршуваат поради разлики во созреаноста. Едниот партнер може да планира и цели кон заедничка иднина, а другиот може да биде повеќе загрижен за купување на нова видео игра или наоѓање на нова комбинација облека за следниот викенд. Зрелоста доаѓа на различни години кај секого.

• Зрелиот маж не избегнува проблеми, туку ги решава.
• Зрелиот маж не критикува.
• Зрелиот маж не се плаши да ги покаже своите емоции.
• Зрелиот маж ќе ве почтува и чува.
• Зрелиот маж нема да дозволи да се чувствувате непосакувано.
• Зрелиот маж има здрав однос со својата мајка.
• релиот маж ја планира иднината.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>