Top
Aparat-za-sarma-iLike-mk

Револуционерен кујнска уред за виткање сарми

Доколку некогаш важело правилото „девојка може да се мажи, дури кога ќе научи совршено да витка сарми со големина на напрсток“, денес модерната технологија ѝ пркоси и на оваа вештина.

Aparat-za-sarma-iLike-mk-2

Па, ако виткањето сарми не е ваша посилна страна, од неодамна на пазарот се достапни специјални мини кујнски алатки, кои ќе ви ја олеснат постапката за правење на овој традиционален специјалитет.

Уредот „Dolmer“ е дело на руската компанија „Askar“.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *