Top
Фотографии од натпреварот по скокање од карпа во Тајланд

Фотографии од натпреварот по скокање од карпа во Тајланд

Минатата недела, на егзотичната плажа Краби во Тајланд се одржа финалето по скокање од карпа. Учество земаа најдобрите спортисти во оваа дисциплина од целиот свет, а манифестацијата беше под целосно покровителство на Red Bull. Оваа година, првото место му припадна на Артем Силченко.

Red-Bull-Cliff-Diving-2013-in-Thailand-iLike-mk-002

Red-Bull-Cliff-Diving-2013-in-Thailand-iLike-mk-003

Red-Bull-Cliff-Diving-2013-in-Thailand-iLike-mk-004

Red-Bull-Cliff-Diving-2013-in-Thailand-iLike-mk-005

Red-Bull-Cliff-Diving-2013-in-Thailand-iLike-mk-006

Red-Bull-Cliff-Diving-2013-in-Thailand-iLike-mk-007

Red-Bull-Cliff-Diving-2013-in-Thailand-iLike-mk-008

Red-Bull-Cliff-Diving-2013-in-Thailand-iLike-mk-009

Red-Bull-Cliff-Diving-2013-in-Thailand-iLike-mk-010
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>