Top
Видео разгледница од Тајланд

Видео разгледница од Тајланд

Тајланд е држава во Југоисточна Азија. Се наоѓа на полуостровот Индокина, а главен град е Бангкок.
Поделен е на 76 покраини кои географски влегуваат во шест области. Главниот град не е покраина, туку претставува специјално управно подрачје.

Француската продуцентска куќа NEMA Prod направила убаво 3-минутно видео во кое накусо е прикажан животот во Тајланд. Видеото е реализирано со апарат Canon 5D Mark III, а музичката подлога е „A Brief Interlude“ – Andrew Bayer.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>