Top
Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-F

Луксузен комплекс на Малдивите

09Овој луксузен ресорт, кој се наоѓа на егозитичните Малдиви, е дело на архитектонското студио „ADR“ зад кое стои еден брачен пар. Името на комплексот е „Velaa“. Покрај убавите апартмани за ноќевање, ресортот нуди и забави на базен и плажа, како и прекрасна винарија. Негова главна карактеристика е ресторанот кој се простира на неколку спратови и истиот е опремен со дизајнерски мебел.

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-002

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-003

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-004

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-005

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-006

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-007

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-008

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-009

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-010

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-011
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>