Top
Starbucks-kafinja-iLike-mk

Вистинската приказна за вкусните кафиња на „Starbucks“

Речиси и да не постои човек кој барем еднаш не вкусил кафе од „Starbucks“. Нив секојдневно ги пијат милиони луѓе ширум светот.

Но, дали некогаш сте се запрашале како се одвива целокупниот процес на подготовка на овие вкусни кафиња?! Одговорот на ова прашање го има режисерот Rogier.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *