Top

Ова е Африка

Австралискиот режисер Benjamin Dowie реализирал одличен краткометражен филм кој го отсликува секојдневието на луѓето од Африка, поточно Уганда и Танзанија. Видеото е снимено со Canon 5D, а едитирано со помош на Final Cut 3. Музиката во позадина е дело на Oliver Dowie, додека пак вокалите се на членовите на хорот “En-Kata” од Танзанија.

Дете од Африка
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>