Top
Видови на бакнување

Видови на бакнување

Маркетинг агенцијата Woki Toki од Чиле изработи интересно видео на кое ќе имате можност да проследите различни видови на бакнежи: француски бакнеж, холивудски, швалерски,…

Кој е Вашиот стил на бакнување? :)


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>