Top
Trezna-nasproti-pijana-iLike-mk

Реална приказна: ТРЕЗНИ VS. ПИЈАНИ

Уште едно интересно и мошне реално видео нѝ доаѓа од „BuzzFeed“. Третира тема која е особено актуелна за време на викендите.

Кликнете „play“ и погледнете како изгледате во трезна, а пак како во алкохолизирана состојба! :)
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *