Top

56.000 километри во срцето на Азија

Франускиот фотограф Kares Le Roy реализирал фантастичен видео-клип при неговиот 2-годишен престој во Азија. Прекрасни пејзажи, магични моменти, поинаква култура… се содржани во 6-минутното видео со симболичен наслов „56.000 километри во срцето на Азија“.

Уживајте!

56.000 километри во срцето на Азија
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>