Top
Zaljubeni-iLike-mk-F

Видео: Како заљубените мислат дека изгледаат, а како навистина изгледаат

Постарите не бадијала рекле „Заљубени-изгубени!“. Фраза која важи до ден денешен и, веројатно, никогаш нема да ја изгуби смислата.

Токму на таа тема, „BuzzFeed“ сними интересно, но мошне реално видео.

Со сигурност ќе се препознаете! ;)
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *