Top
Dolphins-Jumping-iLike-mk

Заливот на делфините

Во ова видео ќе имате можност да видите како оваа група делфини ужива во океанските бранови. Материјалот е снимено со помош на дрон на бреговите на Западна Австралија.

Глетка која го намами локалното население и предизвика фасцинирање кај милиони луѓе ширум светот благодарение на социјалните мрежи на кои видеото се прошири.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *