Top
Supervenus-iLike-mk

Шокантно видео за реконструкција на женската убавина

Живееме во време на промени во кое, меѓудругото, идеалот за женската убавина е целосно променет. Денес, под поимот „убава жена“ спаѓаат девојки и жени кои подлегнале под хирушки нож и единки со многу шминка. Па, поттикнат од овој тренд, францускиот режисер Фредерик Доаезен одлично ја прикажува реконструкцијата на женската убавина во видеото кое следува.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>