Top
Reakcii-na-mazhi-koi-prvat-se-gledaat-goli-iLike-mk

Еве како реагираат машките пријатели кога за првпат ќе се видат голи

Припадничките на понежниот пол се мошне отворени и честопати разговараат за своето тело, а повеќето од нив најмалку еднаш имале можност меѓусебно да се видат како од мајка родени.

Кај мажите оваа тема има поинаков третман. Токму на оваа тема елаборираат креативците од „BuzzFeed“.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>