Top
Пожарникари спасуваат мало маче од една опожарена куќа

Пожарникари спасуваат мало маче од една опожарена куќа

Емотивно видео во кое ќе имате можност да го видите целиот процес на спасување и реанимирање на едно мало маче кое пожарникарите го наоѓаат во бесвесна состојба поради голема количина на јаглерод диоксид ослободен при пожар на една куќа во Калифорнија. Видеото кое трае 2 минути е снимено со камера GoPro Hero III. Подоцна, клипот е искористен во комерцијални цели.


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>