Top
Вака изгледа интимниот свет на денешните двојки

Вака изгледа интимниот свет на денешните парови

Изминативе неколку години, сите сме зависници од социјалните мрежи. Тие станаа нераскинлив дел од нашето секојдневие. Ова хумористично видео дава реална слика за интимниот свет на денешните современи двојки.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>