Top

Отворете шише пиво со лист хартија

Ако немате отворач за пиво, а ви се пие, постои и друг начин да го отворите освен со запалка или пак вилушка. Сѐ што ви треба е лист хартија. Погледнете!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>