Top
Bebe-i-kutrence-iLike-mk

Неколку добри причини поради кои ќе му дозволите на кучето да го чува вашето бебе

Постојат многу интересни видео клипови за односот помеѓу бебињата и кучињата, како и љубовта која меѓусебно ја негуваат. Кучињата се нивни одлични пријатели и се поставуваат заштитнички.

После ова видео, дефинитивно ќе се одлучите негата на вашето дете да ја препуштите на семејниот миленик.

:)
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>