Top
Доктор кој му пее песна на секое бебе кое го пораѓа

Доктор кој му пее песна на секое бебе кое го пораѓа

Секоја бремена жена би посакала докторот како Кери Ендрју Џаја. Тој работи во породувалиштето на една болница во американскиот град Питсбург. Доктор Кери му пее песничка на секое бебенце кое пристигнува на овој свет.

Кога им пејам на бебињата, пејам за иднината на важните лица. Тие се преубаво чудо на животот и треба да се слави моментот на нивното пристигнување. При секоја средба треба да имате насмевка на лицето и да испеете песна од срце.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>