Top

Бебето Кали заразно игра на популарниот ирски танц „Lords Of the Dance“

Благодарение на современата технологија, младите и креативни родители умеат да изненадат со смешни фотографии и видео-клипчиња од своите бебиња.

Токму такво е видеото со малечката Кали која нејзиниот татко ја снимал додека потскокнувала со помош на џамперот.

Видеото ќе ги освои Вашите симпатии. :)
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>