Top

Мило кутре кое го моли сопственикот за прошка

Сите знаеме дека кучињата се најверни пријатели на луѓето и ги обожаваат своите сопственици. Видеото, во кое кучето Еторе го моли за прошка својот сопственик Антони, со сигурност ќе ве освои. Нажалениот поглед на кучето и прегратката на крајот ќе ви растопат вашето срце.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>