Top
Пролетната мода во Париз

Пролетната мода низ улиците на Париз

После Милано, Париз е вистински центар на модата. Парижанките важат за едни од најдобро облечените жени во светот. Па за да ги видиме најновите модни трендови, прошетавме малку низ улиците на Париз.

Од фотографиите ќе забележите дека оваа пролет нема строги правила по однос на бојата и кројот на парчињата.
Модерно е апсолутно сè доколку имате идеја интересно да го искомбинирате.

zdolnista-pariz-ilike-mk-001

zdolnista-pariz-ilike-mk-002

zdolnista-pariz-ilike-mk-003

zdolnista-pariz-ilike-mk-004

zdolnista-pariz-ilike-mk-005

zdolnista-pariz-ilike-mk-006

zdolnista-pariz-ilike-mk-007

zdolnista-pariz-ilike-mk-008

zdolnista-pariz-ilike-mk-009

zdolnista-pariz-ilike-mk-010

zdolnista-pariz-ilike-mk-011

zdolnista-pariz-ilike-mk-012

zdolnista-pariz-ilike-mk-013

zdolnista-pariz-ilike-mk-014

zdolnista-pariz-ilike-mk-015

zdolnista-pariz-ilike-mk-016

zdolnista-pariz-ilike-mk-017
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>