Top
MAX-and-CO-iLike-mk-F

Шаренолика колекција од „Max & Co.“, пролет-лето 2014

Италијанската модна куќа „Max & Co.“ ја претстави најновата колекција наменета за урбани девојки. Новата колекција спојува четири линии: Sporty Chic, Print Perfect, Fresh Tailoring и Pastel Notes. Истата изобилува со интересни парчиња облека и широка лепеза на модни додатоци.

MAX-and-CO-iLike-mk-002

MAX-and-CO-iLike-mk-003

MAX-and-CO-iLike-mk-004

MAX-and-CO-iLike-mk-005

MAX-and-CO-iLike-mk-006

MAX-and-CO-iLike-mk-007
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *