Top
PandB-SS-2014-iLike-mk-F

„Pull & Bear“ колекција со ретро мотиви, пролет-лето 2014

Ви ја претставуваме најновата колекција на шпанската модна куќа „Pull & Bear“. Линијата изобилува со ретро елементи, а е наменета за претстојната модна сезона, пролет-лето 2014. Линијата е богата со фармерки, кошули, блузи, блузони, фустанчиња и куси панталони.

PandB-SS-2014-iLike-mk-001

PandB-SS-2014-iLike-mk-003

PandB-SS-2014-iLike-mk-004

PandB-SS-2014-iLike-mk-005

PandB-SS-2014-iLike-mk-006

PandB-SS-2014-iLike-mk-007

PandB-SS-2014-iLike-mk-008

PandB-SS-2014-iLike-mk-010

PandB-SS-2014-iLike-mk-011

PandB-SS-2014-iLike-mk-012

PandB-SS-2014-iLike-mk-013

PandB-SS-2014-iLike-mk-014

PandB-SS-2014-iLike-mk-015

PandB-SS-2014-iLike-mk-016

PandB-SS-2014-iLike-mk-017

PandB-SS-2014-iLike-mk-018
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *