Top
daria-werbowy-mango-winter-2014-iLike-mk-F

Дарија Вербови за „MANGO“, зима 2014

Манекенката Дарија Вербови ве носи во новиот свет на „MANGO“ претставувајќи ви ја актуeлната колекција, зима 2014. А таму, како и секогаш, голем број на парчиња кои ќе го задоволат вкусот и на најпребирливите дами.

Колекцијата е инспирирана од модата типична за 70-тите.

daria-werbowy-mango-winter-2014-catalogue01

daria-werbowy-mango-winter-2014-catalogue02

daria-werbowy-mango-winter-2014-catalogue03

daria-werbowy-mango-winter-2014-catalogue04

daria-werbowy-mango-winter-2014-catalogue05

daria-werbowy-mango-winter-2014-catalogue06

daria-werbowy-mango-winter-2014-catalogue07

daria-werbowy-mango-winter-2014-catalogue08

daria-werbowy-mango-winter-2014-catalogue09

daria-werbowy-mango-winter-2014-catalogue10

daria-werbowy-mango-winter-2014-catalogue11

daria-werbowy-mango-winter-2014-catalogue12

daria-werbowy-mango-winter-2014-catalogue13

daria-werbowy-mango-winter-2014-catalogue14
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>