Top
ZUHAIR-MURAD-SS-2015-F

„Gipsy Queen“ – Најновата колекција на Зухаир Мурад

Легендарниот моден дизајнер Зухаир Мурад ја претстави својата најнова колекција која светлината на денот ќе ја здогледа наредната модна сезона, пролет-лето 2015.

Либанскиот креатор вели дека за колекцијата „Gipsy Queen“ инспирација црпел од номадскиот живот.

Секое парче е раскошно и мошне впечатливо.

Погледнете мал дел од фотографиите наменети за каталогот.

ZUHAIR-MURAD-SS-2015-001-iLike-mk-F

ZUHAIR-MURAD-SS-2015-002-iLike-mk-F

ZUHAIR-MURAD-SS-2015-004-iLike-mk-F

ZUHAIR-MURAD-SS-2015-005-iLike-mk-F

ZUHAIR-MURAD-SS-2015-006-iLike-mk-F

ZUHAIR-MURAD-SS-2015-007-iLike-mk-F

ZUHAIR-MURAD-SS-2015-008-iLike-mk-F

ZUHAIR-MURAD-SS-2015-009-iLike-mk-F

ZUHAIR-MURAD-SS-2015-010-iLike-mk-F

ZUHAIR-MURAD-SS-2015-011-iLike-mk-F

ZUHAIR-MURAD-SS-2015-012-iLike-mk-F

ZUHAIR-MURAD-SS-2015-013-iLike-mk-F

ZUHAIR-MURAD-SS-2015-014-iLike-mk-F

ZUHAIR-MURAD-SS-2015-015-iLike-mk-F

ZUHAIR-MURAD-SS-2015-016-iLike-mk-F
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>