Top
Mango-PL-2014-iLike-mk-F

Извонредна колекција од „МАНГО“, пролет-лето 2014

Пред еден месец ви ја најавивме најновата колекција од „МАНГО за модна сезона пролет-лето. Сега, ви нудиме можност да ја погледнете целата линија во која преовладуваат две бои – бела и црна. Заштитно лице е светлокосата Daria Werbowy, а фотографиите се дело на Josh Olins.

Mango-PL-2014-iLike-mk-002

Mango-PL-2014-iLike-mk-003

Mango-PL-2014-iLike-mk-004

Mango-PL-2014-iLike-mk-005

Mango-PL-2014-iLike-mk-006

Mango-PL-2014-iLike-mk-007

Mango-PL-2014-iLike-mk-008

Mango-PL-2014-iLike-mk-009

Mango-PL-2014-iLike-mk-010

Mango-PL-2014-iLike-mk-011

Mango-PL-2014-iLike-mk-012

Mango-PL-2014-iLike-mk-013

Mango-PL-2014-iLike-mk-014

Mango-PL-2014-iLike-mk-015

Mango-PL-2014-iLike-mk-016

Mango-PL-2014-iLike-mk-017
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>