Top
jeremy-scott-adidas-originals-spring-summer-2014-iLike-mk-F

Џереми Скот со уште една ексцентрична линија за „Adidas“, пролет-лето 2014

Модниот дизајнер Џереми Скот и „Adidas“ повторно соработуваат за претстојната сезона, пролет-лето 2014. Џереми концепираше уште една впечатлива  линија, која вклучува силни бои, анимал и флорални принтови. Моделот Адонис Босо е задолжен за промовирање на новите дизајнерски парчиња.

jeremy-scott-adidas-originals-spring-summer-2014-iLike-mk-002

jeremy-scott-adidas-originals-spring-summer-2014-iLike-mk-003

jeremy-scott-adidas-originals-spring-summer-2014-iLike-mk-004

jeremy-scott-adidas-originals-spring-summer-2014-iLike-mk-005

jeremy-scott-adidas-originals-spring-summer-2014-iLike-mk-006

jeremy-scott-adidas-originals-spring-summer-2014-iLike-mk-007

jeremy-scott-adidas-originals-spring-summer-2014-iLike-mk-008

jeremy-scott-adidas-originals-spring-summer-2014-iLike-mk-009

jeremy-scott-adidas-originals-spring-summer-2014-iLike-mk-010

jeremy-scott-adidas-originals-spring-summer-2014-iLike-mk-011

jeremy-scott-adidas-originals-spring-summer-2014-iLike-mk-012

jeremy-scott-adidas-originals-spring-summer-2014-iLike-mk-013

jeremy-scott-adidas-originals-spring-summer-2014-iLike-mk-014

jeremy-scott-adidas-originals-spring-summer-2014-iLike-mk-015
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>