Top
Елегантна црно-бела колекција од МАНГО, есен 2013

Елегантна црно-бела колекција од МАНГО, есен 2013

Оваа есен, модната куќа МАНГО понуди навистина широка линија на парчиња облека, во најразлични стилови и бои. Дел од актуелната колекција е и оваа црно-бела линија наменета за дами меѓу 30 и 40 години.

Mango_crno_belo_okt_2013_iLike_mk_002

Mango_crno_belo_okt_2013_iLike_mk_003

Mango_crno_belo_okt_2013_iLike_mk_004

Mango_crno_belo_okt_2013_iLike_mk_005

Mango_crno_belo_okt_2013_iLike_mk_006

Mango_crno_belo_okt_2013_iLike_mk_007

Mango_crno_belo_okt_2013_iLike_mk_008

Mango_crno_belo_okt_2013_iLike_mk_009

Mango_crno_belo_okt_2013_iLike_mk_010

Mango_crno_belo_okt_2013_iLike_mk_011


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>