Top
Легендарниот тенисер Стен Смит со своја „Adidas“ линија, пролет-лето 2014

Легендарниот тенисер Стен Смит со своја „Adidas“ линија, пролет-лето 2014

Производителот на спортска опрема, обувки и облека „Adidas“ може да се гордее со својата нова пролетно-летна линија дизајнирана од тениската легенда Стен Смит. Овојпат, се работи за лимитирана едиција на патики. Истите се достапни во четири бои, и тоа: бела, црвена, сина и зелена.

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-002

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-003

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-004

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-005

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-006

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-007

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-008

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-009

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-010

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-011

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-012

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-013

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-014

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-015

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-016

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-017

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-018

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-019

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-020

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-021

adidas-originals-stan-smith-prolet-leto-2014-ilike-mk-022
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>