Top
253f1d27595919.563679f0e3813-iLike-mk

Тажна, но реална ситуација: Влијанието на мобилните телефони во домот

Фотографиите во продолжение се дел од кампањата на Центарот за психолошки истражувања во Кина. Тие прикажуваат една потресна вистина за еден постојано растечки проблем во домашното социјалиризање. Нивната цел е да нè охрабрат да ја разгледаме и преиспитаме нашата зависност и поврзаност со нашите мобилни уреди.

Кампањата е осмислена од страна на студиото „Оgilvy Веijing“.

4de87227595919.563679f102b2d

553a8227595919.563679f0eb5dc
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>