Top
Вистинска уметност од есенски лисја

Вистинска уметност од есенски лисја

Уметникот Лоренцо Дуран или попознат под псевдонимот Naturayarte објави несекојдневна колекција од есенски лисја кои претставуваат вистински мали ремек-дела. Лисјата се од различни видови дрва, а за изработката несомнено е потребно многу време и трпение.

Leaf-art-by-Lorenzo-Duran-iLike-mk-002

Leaf-art-by-Lorenzo-Duran-iLike-mk-003

Leaf-art-by-Lorenzo-Duran-iLike-mk-004

Leaf-art-by-Lorenzo-Duran-iLike-mk-005

Leaf-art-by-Lorenzo-Duran-iLike-mk-006

Leaf-art-by-Lorenzo-Duran-iLike-mk-007

Leaf-art-by-Lorenzo-Duran-iLike-mk-008

Leaf-art-by-Lorenzo-Duran-iLike-mk-009

Leaf-art-by-Lorenzo-Duran-iLike-mk-010


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>