Top
Временските непогоди во Америка низ фотографии

Временските непогоди во Америка низ фотографии

Додека во Европа владеат релативно високи температури за овој период од годината кои потсетуваат на пролет, Америка се соочува со екстремно ниски температури. Погледнете неколку фотографии од снежните наноси и општата ситуација која владее во Америка изминативе месец-дена.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>