Top
Bremenosta-na-edna-zhena-iLike-mk

Пораѓањето на една жена во домашни услови проследено низ одлични црно-бели фотографии

Во денешно време, не секоја девојка би сакала да се пораѓа во домашни услови. Но, младата Ешли Бенет одамна имала желба да се породи на еден несекојдневен (налик традиционален) начин. За жал, нејзината идеја не можела да ја реализира со првото бебе поради комплексноста на бременоста, но пак затоа успеала да го оствари својот сон со своето второ бебенце.

Два дена пред породувањето, во домот на Ешли и нејзиниот сопруг Мајк бил поставен голем базен во собата за дневен престој. За потребите на самиот чин биле ангажирани две акушерки и фотографката Џесика која била задолжена да го овековечи овој момент.

И покрај високата телесна температура, породувањето се одвивало без сериозни потешкотии. А, храбриот татко направил серија одлични фотографии со својот новороден син Исак.

Bremenosta-na-edna-zhena-iLike-mk-1

Bremenosta-na-edna-zhena-iLike-mk-2

Bremenosta-na-edna-zhena-iLike-mk-3

Bremenosta-na-edna-zhena-iLike-mk-4

Bremenosta-na-edna-zhena-iLike-mk-5

Bremenosta-na-edna-zhena-iLike-mk-6

Bremenosta-na-edna-zhena-iLike-mk-7

Bremenosta-na-edna-zhena-iLike-mk-8

Bremenosta-na-edna-zhena-iLike-mk-9

Bremenosta-na-edna-zhena-iLike-mk-10

Bremenosta-na-edna-zhena-iLike-mk-11

Bremenosta-na-edna-zhena-iLike-mk-12

Bremenosta-na-edna-zhena-iLike-mk-13
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>