Top
Моќната страна на природата

Моќната страна на природата

Автор на оваа галерија со фотографии е Себ Жаниак од Франција. Себ сакал да ја долови застрашувачката сила на природата бидејќи, како што вели, единствено таа е семоќна.

Уживајте во мистичната галерија на овој француски фотограф.

Моќната страна на природата

Моќната страна на природата

Моќната страна на природата

Моќната страна на природата

Моќната страна на природата

Моќната страна на природата
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>