Top
Interesni-fotografii-od-Romanija-iLike-mk-F

Фотографии кои сведочат за реалноста во Романија

Фотографиите кои го отсликуваат секојдневието во Романија се дело на талентираниот фотограф Тамас Хајду. Дел од нив ќе ве насмеат и расположат, но пак други ќе предизвикаат тажни чувства кај вас.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>