Top

Мистериозната Италија

Автор на фантастичните фотографии кои следат е италијанскиот наставник од Тревизо, Џузепе Десидери (Giuseppe Desideri).
Џузепе сака да ја прикаже својата родна земја од еден друг, необичен агол. Таинствена, како времето да застанало во средниот век, Италија ќе ве маѓепса со својата убавина и ќе ве натера да ја посетите.

Целото фото-портфолио на Џузепе можете да го погледнете нa следниов линк. Уживајте.


Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>