Top
Минималистички фотографии Золтан Бекефи

„Минималистички фотографии“ – Галерија на Золтан Бекефи

Одлична галерија со црно-бели фотографии кои се дело на 32-годишниот фотограф Золтан Бекефи од Ирска. Фотографиите претставуваат соврешена игра со светлината и контрастите.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>