Top
Vechna-ljubov-iLike-mk

Магијата на вечната љубов

Љубовта е непресушен извор и вечна инспирација за многу луѓе. Таа е опеана во безброј убави песни, овековечена во милион фантастични слики и фотографии. Така отсекогаш било и ќе биде!

А, за онаа долгогодишна, онаа вечна љубов за каква сите сонуваме сведочат овие прекрасни фотографии кои ќе ви го одземат здивот и поради кои срцето ќе запре за момент. На нив главните улоги ги имаат 4 прекрасни парови кои пловат заедно во брачните води над 50 години.

Истите се дело на фотографка Трејси Бајс од Америка, инспирирана од бракот на сопствените родители кој траел цели 46 години.


Норберт и Мари, 71 година во брак

VLj-1-1

VLj-1-2

VLj-1-3


Џорџ и Марта, 70 години во брак

VLj-4-1

VLj-4-2

VLj-4-3

VLj-4-4


Волтер и Глорија, 65 години во брак

VLj-2-1

VLj-2-2

VLj-2-3


Рас и Елинор, 63 години во брак

VLj-3-1

VLj-3-2

VLj-3-3




Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *