Top
alba-m-iLike-mk-F

Секојдневието во Европа низ 50 црно-бели фотографии

Алба Морасути е млада и талентирана фотографка од Италија. Таа е љубител на црно-белата фотографија бидејќи, како што вели таа, има поголема вредност и траење. На фотографиите во продолжение се прикажани секојдневието и животот во Европа, а истите се реализирани при нејзините туристички посети на големите метрополи од 2008-ма година, па до денес. Нејзината фотографија претставува одлична игра на контрасти и текстури.




Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>