Top
Smithsonian-iLike-mk-F

Магазинот „Smithsonian“ ги прогласи најдобрите фотографии за 2015

Веќе 12-та година по ред магазинот „Smithsonian“ прави избор на најдобри фотографии. Оваа година на конкурсот пристигнале 26.000 фотографии од целиот свет, поделени во шест групи: природа, патување, луѓе, Америка, промени и слики снимени со мобилен телефон.

Одговорните во списанието селектираа 50 фотографии, а ние ви претставуваме 25 од нив.
На крајот од овој месец ќе биде организирана изложба со финалистите.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *