Top
Alpi-01-2015-iLike-mk

Импресивни фотографии од Алпите

Лукас Фурлан е талентиран фотограф кој живее и работи во Виена, Австрија. Овие прекрасни фотографии ги направил минатиот септември пред да почнат обилните снежни наноси, додека планинскиот масив бил прекриен со густи облаци.
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *