Top
Fotografot-i-depresijata-iLike-mk

Запознајте го фотографот кој својата депресија ја преточува во фотографии

Според многу луѓе, депресијата е непродуктивен период. Но, не и за 21-годишниот фотограф Едвард Хонакер. Тој неговите фотографии ги претвора во нешто што на крајот сепак влева надеж.

После дијагностицираната депресија, младиот фотограф изјавил:

Свесен сум дека станав лош во работите во кои бев одличен! Твојот ум е тоа што си ти. И ако тој не функционира како што треба, тогаш е многу страшно.

Исто така, тешко е човек креативно да се изрази кога се наоѓа во депресија.
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>