Top
Велосипед наменет за домаќинство

Велосипед наменет за домаќинство

Овој несекојдневен велосипед е производ на креативниот тим од компанијата „SyCip“. Станува збор за велосипед со три тркала. На предната страна од велосипедот се наоѓаат две тркала меѓу кои е поставена корпа со која можат да се превезуваат најразлични предмети. Одличен еко-изум!

Велосипед наменет за домаќинство

Велосипед наменет за домаќинство


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>