Top
veligdenski-cover

Внесете Велигденска атмосфера во домот

Оваа година и православните христијани и католиците го прославуваат најголемиот христијански празник, Воскресение Христово – Велигден го прославуваат на 20-ти април. Подготовките за иситиот се при крај, а ние Ви даваме уште неколку интересни идеи околу бојосувањето на јајцата, но и околу нивното поставување во кошнички, табла од јајца или пак пилиња.

veligdenski-jajca7

veligdenski-jajca6

veligdenski-jajca 5

veligdenski-jajca4

veligdenski-jajca8

veligdenski-jajca2

veligdenski-jajca3

veligdenski-jajca

veligdenski-jajca1
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *