Top
lezalka_front

Тројна лежалка за совршено уживање во друштво

Trinity Hammocks се дизајнерите на оваа импровизирана лежалка која е совршен избор за уживање во зајдисонца, поглед кон море и пијалак во рака. Лежалката наречена Infinity има челична конструкција, а делот за лежење е изработен од ткаенина. Одличен избор е за уживање во друштво.

Тројна лежалка за совршено уживање

Тројна лежалка за совршено уживање

Тројна лежалка за совршено уживање

Тројна лежалка за совршено уживање

Тројна лежалка за совршено уживање
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>