Top
Импозантен тепих со рачно изработена шара

Импозантен тепих со рачно изработена шара

Францускиот дизајнер Jonathan Bréchignac направил импозантна шара на тепих, целосно рачно изработена. За реализација на овој проект користел чисто бел тепих со димензии 115 на 73 сантиметри и пенкала во две бои, сина и црна. На 27-ми септември тепихот ќе биде предаден на Фондацијата при Villa Empain во Брисел.

Импозантен тепих со рачно изработена шара

Импозантен тепих со рачно изработена шара

Импозантен тепих со рачно изработена шара


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *