Top

Повторно Jeremy Scott & Adidas

Повторно ви претставуваме производ на соработката на Jeremy Scott и Adidas. Исто како и патиките со мечиња на Jeremy Scott & Adidas, така и со овие модели се покажува дека нема граници во модата. Погледнете и сами за какви интересни модели станува збор.


Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>