Top

Чуден филџан за кафе

Погледнете го овој навистина несекојдневен и чудесен филџан за кафе. Ова парче керамика се чини дека и пркоси на гравитацијата.


Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>